hedemorahandlingskraft_rgb

Ett lokalt samarbete som ger ökad delaktighet och fler affärer

- Vi sysselsätter 4300 personer och står för över 200 miljoner kronor till kommunkassan. Företagen mår bra i Hedemora och om vi företagare får växa, då växer Hedemora, sade Daniel Erlandsson, Företagarna Hedemora samt ordföreande i Hedemora Handlingskraft i sitt inledningstal på årets Företagarfest i Hedemora.

Ett lokalt företagsnätverk

som ger ökad delaktighet och fler affärer

Äntligen får vi ses, mingla och dansa igen!

Välkommen till en helkväll med musik, mingel, underhållning, god mat och feststämmning och hyllning av våra framgångsrika företagare.

När: 13 november 2021 kl. 18.30
Var: Folkets Park Hedemora
Hur: Med mingel, mat och musik!

Info:
Servicemedlemmar i Företagarna och Hedemora Handlingskraft får två fribiljetter per företag, utöver det går det att köpa till fler biljetter.

Biljettpris: 395kr
(trerättersmiddag ingår, ej dryck)
Begränsat antal platser - först till kvarn gäller!

Avanmälan senast 31 oktober.
Outnyttjad biljett kommer att debiteras.


Nominera till Företagarfesten 2021!

Vi har många framgångsrika och unika företagare i Hedemora. Förra året blev tyvärr höstens Företagarfest inställd på grund av Covid-19.

Vi hoppas på att kunna arrangera en Företagarfest i höst och juryn har börjat arbetet med att ta fram vinnare i de olika kategorier som kommer att koras på festen.  

Vi vill gärna ha din hjälp att nominera i de olika kategorierna!

Skicka in dina nomineringar med motiveringar till:
 info@hedemorahandlingskraft.se

Kategorier:

Årets Nytänkare
Kriterium: Årets innovatör har utvecklat en idé till en produkt eller tjänst med nya eller banbrytande egenskaper. Produkten eller tjänsten ska vara av kommersiellt intresse.

Årets Företagsledare
Kriterium: Årets Företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och/eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen har en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare.

Årets Företagare
Kriterium: Årets Företagare har genom engagemang och entreprenörskap utfört en prestation utöver det vanliga i sin kommun. Genom sitt företagande och sin person fungerar företagaren som en inspirationskälla och förebild för andra. Årets Företag kännetecknas av utveckling, nytänkande och god ekonomisk tillväxt. Företaget är ägarlett och ett föredöme såväl lokalt som regionalt, visar engagemang i samhällsfrågor och följer samhällets etiska normer och värderingar.

Årets Ungdomsföretagare:
Kriterium: Årets Ungdomsföretagare ska inte vara äldre än 35 år och genom målmedvetet, engagerat och kompetent arbete ha etablerat och utvecklat ett eget företagande.

Årets Nyföretagare:
Årets Nyföretagare har drivit verksamheten maximalt i fyra år. Person/erna bakom företaget har snabbt och med ekonomis kontroll utvecklat ett nytt och stabilt företag från grunden.

Årets Butik
Kriterium: Årets butik drivs med service, nytänkande och framtidstro och är en tillgång för Hedemora och kommunens innevånare. Butiken lockar besökare från andra orter och bidrar till det breda utbudet i Hedemora.
 

Stort grattis till Ergonomia UF som vann årets UF-företag i de lokala tävlingarna i Hedemora 4 Februari 2021

Ergonomia UF

Grattis till alla vinnarna i stjärngalan 2020.

Vi är speciellt stolta över att två av våra medlemsföretag vunnit fint pris samt den fina utmärkelsen till vår ordförande daniel erlandsson.

Årets Exportföretag

AB Dalforsån, Vikmanshyttan
Företaget har under 2019 lyckats öka sin omsättning med 30% och har en exportandel på 90 %. Trots en ring ovanför A:et har de skapat ett varumärke ute i världen och med basen i Vikmanshyttan når de ut till de flesta större stålföretag världen över.

Årets Företagsledare

Daniel Erlandsson – Din Elon butik AB
Genom företagsledarens förmåga att fokusera på det som är viktigt på riktigt och förståelse för att de små förändringarna skapar de stora resultaten har förtagaren skapat en hel räcka framgångsrika affärer.
Med en outtömlig källa av positiv energi och 100%iga satsning på sitt lag har han nått stora framgångar i ett utmanande segment.

Kallelse till årsmöte i Hedemora Handlingskraft.

Du kallas till årsmöte för Hedemora Handlingskraft torsdagen den 6 maj kl 18.30. Mötet kommer ske digitalt genom Teams.  
 
Anmälan senast 4 maj om du kommer görs till Ann Lund, annlund@telia.com. Anmäl med namn, företag och mejladress (så vi kan bjuda in dig till teamsmötet).
Dagen innan mötet kommer du få en länk av Daniel Erlandsson, du ansluter till mötet genom att klicka på länken strax innan avsatt tid, då blir du insläppt i mötet.
Hör av dig till Daniel i god tid om du av någon anledning inte skulle ha fått länken, daniel.erlandsson@telia.com, 070-645 92 17
Vi använder Microsoft Teams. Har du inte detta i din dator så kommer du ändå att kunna vara med eftersom länken drar igång en ”gästinloggning”.
Anslut via din dator eller mobilapp.
 
Välkommen till mötet!
  
 
Med vänliga hälsningar
 
Daniel Erlandsson
Ordförande
 
genom Ann Lund
Hedemora Handlingskraft

Dagordning Årsmöte 2021 Hedemora Handlingskraft
Årsredovisning 2020. Hedemora Handlingskraft
Förslag på styrelse på Hedemora Handlingskraft 2021
 

Hedemora Handlingskraft vill underlätta för fler affärer mellan lokala företag. Du hittar våra medlemmar  i vårt företagsregister.

Kalender