hedemorahandlingskraft_rgb
HALLÅ DÄR!!
Har du kollat in vår verksamhetsplan
och våra mål för 2024 och framåt.
KLICKA HÄR

En lokal företagarförening

tillsammans blir vi starkare och skapar ett mer attraktivt hedemora

hedemora växer

Resultat hittills av Hedemora Växer

Vi har i dagsläget två nya grupper på gång och i fyller på med grupper efterhand som intresset kommer in!

De grupper som startats är JOBBMÄSSA och FAMILJEFESTIVAL
Jobbmässan planeras att utföras i början på 2025, Familjefestivalen är planerad till Juli 2024


Skicka en E-POST om vad du vill ska hända utifrån de du ser på bilderna nedan, vilken grupp/aktivitet du önskar skulle finnas eller om du vill gå med i en grupp som redan finns.
 

Ring gärna om du har fler frågor/funderingar/idéer
070-304 37 09
Charlott Hill, Verksamhetssamordnare på Hedemora handlingskraft

JOBBMÄSSA Undersökning

Planering pågår för en Jobbmässa i februari-mars 2025. Inför denna så önskar vi att du tog 2 minuter och svarar på 3 frågor.
 
Syftet med Jobbmässan är att du som företagare i Hedemora Kommun kan stärka ditt varumärke, knyta kontakter med andra företagare, visa vilka lediga tjänster och/eller utbildningar ni kan erbjuda samt hitta framtida medarbetare, praktikanter och studenter.
Utställare kommer i första hand vara företagare och i andra hand utbildningsaktörer, såsom Martin Koch Gymnasiet, VUX etc.

TILL UNDERSÖKNINGEN
Arrangör: Hedemora Handlingskraft, Hedemora Näringsliv, Hedemora Kommun

FÖRETAGSPRESENTATION

Under 2024 presenterar vi ALLA våra medlemmar i Hedemora Handlingskraft.
Både på sociala medier och här på hemsidan.
Syftet är att marknadsföra företagen. Att fler ska se bredden av olika företag/tjänster som finns i Hedemora och vad ni företagare kan erbjuda för tjänster till varandra.
Dela gärna inläggen på sociala medier så når vi ut till ännu fler
Klick
HÄR om du vill läsa fler medlemspresentationer

Ilbäcks Park & Trädgård ägs och grundades av Roger Ilbäcks 2003, vilket firades med 20 årsjubileum förra året! Under arbetstoppar på Ilbäcks hyr Roger in andra företagare, i övrigt är han annars själv i företaget. 

 Ilbäcks Park & Trädgård hjälper allt från företag, privatpersoner, till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med det mesta inom skötsel och anläggning. Ilbäcks har även serviceverkstad, främst för småmaskiner. 

 Hemma på gården finns en butik där Ilbäcks säljer gräsklippare, robotklippare, handverktyg mm. Det som behövs för skötsel och anläggning av park och trädgård. Det säljs även matjord, trädgårdsjord, gödsel mm. Butiken ligger i Uppbo, Stora Skedvi, men då Roger är född och uppvuxen i Hedemora, så har han sitt hjärta kvar i kommunen, och är därför medlem i Handlingskraft och även engagerad Företagarna Hedemoras styrelse.

Ilbäcks Park & Trädgård erbjuder gärna andra företag hjälp med  yttre skötsel, anläggning (murar, plattläggning mm), service av trädgårdsmaskiner, vinterväghållning, sandupptagning etc.

SOCIALA MEDIER

Facebook                Instagram
Vi fortsätter presentera våra medlemmar i handlingskraft. Gilla och dela gärna så fler ser vilken uppsjö av olika företag vi har i kommunen. Ilbäcks Park & Trädgård ägs och grundades av Roger Ilbäcks 2003, vilket firades med 20 årsjubileum förra året! Under arbetstoppar på Ilbäcks hyr Roger in andra företagare, i övrigt är han annars själv i företaget.  Ilbäcks Park & Trädgård hjälper allt från företag, privatpersoner, till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med det mesta inom skötsel och anläggning. Ilbäcks har även serviceverkstad, främst för småmaskiner.  Hemma på gården finns en butik där Ilbäcks säljer gräsklippare, robotklippare, handverktyg mm. Det som behövs för skötsel och anläggning av park och trädgård. Det säljs även matjord, trädgårdsjord, gödsel mm. Butiken ligger i Uppbo, Stora Skedvi, men då Roger är född och uppvuxen i Hedemora, så har han sitt hjärta kvar i kommunen, och är därför medlem i Handlingskraft och även engagerad Företagarna Hedemoras styrelse. Ilbäcks Park & Trädgård erbjuder gärna andra företag hjälp med  yttre skötsel, anläggning (murar, plattläggning mm), service av trädgårdsmaskiner, vinterväghållning, sandupptagning etc.
Ni har väl sett att det är marknad i helgen i Hedemora! Knallar, karuseller m.m. Se bild för tider!

Hedemora Handlingskraft vill underlätta för fler affärer och utbyten mellan lokala företag.
Vi skapar aktiviteter tillsammans!