hedemorahandlingskraft_rgb

Vi söker en Verksamhetssamordnare

Hedemora Handlingskraft är en ideell företagarförening där flera föreningar i Hedemora samverkar. Föreningen verkar för ett brett samarbete, engagerade medlemmar och ett bra företagsklimat i Hedemora Kommun och söker nu en Verksamhetssamordnare.

Befattningsbeskrivning

Som verksamhetsamordnare är du föreningens ansikte utåt och har medlemsnyttan som högsta prioritet och fokus. Du drivs av entreprenörsanda och nätverksbyggande.

Anställningsvillkor: Tjänsten är 50% av heltid. Tillträde 2017-09-01 eller efter överenskommelse. Arbetstiden är inte reglerad utan sk förtroendearbetstid, vilket kan innebära arbetstid på kvällar och helger. Tjänsten kan utföras som uppdrag i eget företag med F-skattsedel eller som anställning direkt i föreningen.
Arbetsuppgifter: I uppdraget som föreningssamordnare blir du ”spindeln i nätet” och ansvarar för att samordna kontakter mellan medlemmarna, styrelsen och externa kontakter. Du verkar för att utveckla samarbeten, entusiasmera medlemmar samt stödja dessa i deras lokala aktiviteter. Du är också kurskoordinator för utbildningar. Du är även ansvarig för medlemsregister, uppdateringar av föreningens hemsida, medlemsbrev, fakturahantering, telefonservice och post. Du tar emot och bevakar inkommande ärenden från medlemmar och rapporterar till styrelsen.
Du ska marknadsföra föreningen och arbeta för att hitta samverkan med andra föreningar och organisationer.

Kvalifikationer: Uppdraget kräver att du har förmåga att arbeta självständigt och att du tar egna initiativ utifrån de ramar styrelsen sätter upp.
Vi söker dig som har en företagsbakgrund och stor lokalkännedom i Hedemora och eget stort nätverk. Du har erfarenhet av arbete i företagsföreningar och/eller andra ideella organisationer. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och har stor samarbetsförmåga och är en god administratör. Du är ansvarsfull, engagerad och utåtriktad och tycker om att möta människor och skapa relationer. Du har förmåga att utveckla rutiner samt att strukturera ditt eget arbete och kan prioritera arbetsuppgifter.
Du ska ha goda marknadsföringskunskaper, vara van att uttrycka dig i tal och skrift och ha lätt för kommunikation i sociala medier.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ann Lund, projektledare 070-551 43 20.

Skicka din ansökan: